Mitä on Life Coaching?

Life Coaching on kankeasti suomennettuna elämäntaitovalmennusta, valmennusmuoto joka on rantautunut meille pohjolaan Yhdysvalloista. Useimmiten Life Coachin puoleen käännytään muutoksen edessä tai elämän solmutilanteissa, liittyi ne sitten työ- tai yksityiselämään. Life Coaching on ratkaisukeskeistä valmentamista, jossa ohjat on kuitenkin täysin asiakkaalla. Valmennettavalla on avain kaikkeen, valmentaja vain mahdollistaa lukon löytymisen. Lisää Life Coachingista voit halutessasi lukea esimerkiksi Life Coach Academyn sivuilta. Jos olet coachia vailla tai haluat kuulla lisää elämäntaitovalmennuksesta, kysele ihmeessä lisää Anna-Katrilta. 

Haluatko saada positiivisia muutoksia aikaan elämässäsi?

Minun on vaikeaa laittaa Life Coachingia mihinkään tiettyihin raameihin, koen että se on yksinkertaisimmillaan tilan antamista, kuuntelemista ja näkemistä. Ajattelemaan haastamista! Eteenpäin katsomista, ei taaksepäin. Coaching perustuu muun muassa aikuiskasvatustieteisiin, urheiluvalmentamiseen sekä johtamistieteisiin ja valmennettavasta riippuen voidaan hyppiä hyvinkin eri elämän osa-alueilla aina liikunnasta, uravalmennukseen, parisuhdeongelmista itsetunnon kohottamiseen. Sain itse aikoinaan valtavasti apua ja erilaisia työkaluja coachingista, päässäni huutava ajatusten sekamelska hiljeni ja ajatukseni kirkastuivat.  Löysin itseni, löysin voimani ja löysin suunnan elämälleni

Valmennukseni keskittyvät yleensä uravalmennukseen, itsetunnon vahvistamiseen, elämänmuutosten läpivientiin ja ylipäänsä oman suunnan ja itsensä löytämiseen. Kaikki tämä tapahtuu keskustellen tai erilaisten harjotteiden avulla. Life Coaching ei ole terapiaa, se ei ole menneisyyden käsittelyä eikä se ole vastausten antamista valmennattavalle. Minun tehtäväni coachina on haastaa Sinua ajattelemaan, auttaa Sinua näkemään erilaisia tapoja ajatella ja ratkaista ongelmia, positiivisen kautta. Sinä asetat valmennukselle tavoitteen ja saavutat sen omalla tavallasi, minä kuljen ja tuen vierellä.

Teen Life Coachingia tiloissamme Rouhialankadulla, mutta tarpeentullen voin myös tulla luoksesi tai työyhteisöösi. Tapaamiskerrat määrittyvät tilanteesi ja tavoitteesi perusteella, apua voit saada jopa yhdestä käynnistä. Yhdistelen valmennukseeni monesti myös muuta liikunta-ja hyvinvointialan osaamistani, erilaisia luovia tekniikoita, rentoutusmetodeja, sekä monipuolista yli 15-vuoden kokemustani liike-elämästä.

Veloituksettoman alkukartoituksen voit varata suoraan minulta sähköpostitse annakatrivana@gmail.com tai soittamalla HeWennan numeroon 050 5188567