HeWenna hyvinvoinnin ateljee tarjoaa Mikkelissä lempeää liikuntaa, läsnäolon joogaa, fysioterapiaa ja monia muita liikunta- ja hyvinvointialan palveluja.

Rouhialankadulla sijaitseva HeWenna hyvinvoinnin ateljee tarjoaa sinulle lempeää liikuntaa, joogaa, fysioterapiaa, elämäntaidonvalmennusta, luontaishoitoja, koulutuksia, retriittejä... luovasti ja loputtomasti erilaisia hyvinvointia lisääviä palveluita. Palvelumme on jokaiselle oman olon ja tarpeen mukaan annosteltuna. Ohjattujen ryhmätuntien lisäksi varattavissa on yksilöllistä ohjausta, jossa hoidot räätälöidään asiakkaan toiveiden ja henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti. HeWenna hyvinvoinnin ateljee tarjoaa viihtyisät ja rauhalliset tilat ohjatuille hyvän olon tunneille, sekä tilavuokraa erilaisille tapahtumille/tilaisuuksille. Tiloistamme löytyy myös ihana pieni HeWenna Puoti sekä  2 kerroksessa HeWennan hoitolan palvelut, jossa sijaitsee myös pieni pala hemmottelutaivasta Nature Glow kosmetologipalvelut

Palvelut - osiosta löydät yksityiskohtaisemmin tietoa toiminnastamme.

Voit varata paikkasi lempeä liike- ja joogatunneille täältä.

Hyvä olo löytyy läheltä.

Tervetuloa rauhalliseen tilaan, jossa voit hellittää ja hengittää

Valitse kalenterista sinulle sopiva tunti ja varaa paikkasi. Ryhmätuntien lisäksi voit varata henkilökohtaisen yksityistapaamisen tai oman oloisen ryhmätunnin vaikkapa kaveriporukalle tai työkavereiden kesken. Ota yhteyttä niin suunitellaan juuri teille sopiva harjoitus!

Hewe Sali viihtyisä ja rauhallinen hyvän olon keidas Hauskankadulla

Toinen salimme Hewe, paikka mistä kaikki on saanut alkunsa, sijaitsee Hauskankatu 10:ssä, lähellä HeWennaa siis. Emolan viihtyisä miljöö rentouttaa ja virittää jo saavuttaessa sopivasti harjoitusmielelle. HeWe-saliin mahtuu kerralla noin 10 henkilöä, joten myös ryhmäharjoituksissa jokainen osallistuja saa tarvittaessa henkilökohtaista ohjausta. Avarassa tilassa ei ole näkyvyyttä estäviä tolppia tai rakenteita, joten jokainen kävijä voi esteettä seurata ohjaajan neuvoja.

Huomioitavaa on, että rauhallinen omakotitaloalue ja pieni katu tarjoavat rajallisesti pysäköintimahdollisuuksia. Autopaikkoja löytyy kuitenkin hyvin läheltä, muun muassa Porrassalmenkadulta ja Rokkalan puolelta viistoparkeista. Harjoitusta ennen ja jälkeen on mukava hengittää hetki vapaasti raittiissa ulkoilmassa, joten ehkä saavut paikalle kävelystä nauttien.